dimecres, 22 d’abril del 2015

La súper Nena Nen!!!

Des de fa uns mesos podeu trobar les nostres bosses en una bonica botiga del centre de Granollers (C/Príncep de Viena, 13). Aquest dissabte a la tarda vam fer-hi una visita per conèixer millor a la Marta, la seva propietària. 

La Marta enamora des del primer moment, es nota que li apassiona tot el que fa, desprèn una enorme energia i simpatia. Vam estar parlant de moltes coses, d'anècdotes, de feina, dels nens, de la vida..... També ens va explicar la bonica història dels seus inicis. Química de professió, ho va deixar tot enrere quan la seva àvia, la Maria, la Nena de Cal Nen, li va regalar la màquina de cosir amb la que havia treballat tota la vida com a modista. A partir d'aquell moment va engrescar-se a crear peces de roba infantils que venia en fires. Fins que va prendre la decisió d'obrir la seva pròpia botiga, la qual en honor a la seva àvia li ha posat el nom de La Nena Nen.

Entre tantes coses boniques hi trobareu bombatxos, samarretes reversibles, vestidets, mantes i llunes sensorials, pitets, aguanta xumets, pissarres portàtils, estotjos de roba, ninos, vinils, cactus, caps i bastons d'animals, mòbils, corones..... i moltes més cucades. Com la Marta diu peces úniques i irrepetibles, per cada petit cor que neix exclusiu i autèntic. 

No dubteu a visitar-la, us rebrà amb els braços oberts. Si no també la podeu conèixer seguint les seves actualitzacions en el Facebook i a Instagram o a través de la seva botiga online. A més si us doneu presa, fins al 30 d'abril teniu temps per participar en el sorteig d'una de les nostres bosses seguint aquest enllaç. No us ho deixeu perdre!!!!

Marta estem encantades de formar part del teu projecte!!!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada